loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Ştrandul cu apă sărată din Praid va fi gata în această vară!

Înapoi la ştiri

Lucrările de modernizare şi reconstrucţie ale ştrandului Salinei Praid vor fi gata la începutul sezonului de vară 2014.

Ştrandul are o suprafaţă de 5.616 metri pătraţi şi două bazine, unul pentru adulţi, cu o suprafaţă de 1.092 de metri pătraţi, şi unul pentru copii, de 253 de metri pătraţi, care comunică între ele, având adâncimi de la 1,20 la 1,60 de metri.
"Vom avea două bazine, pentru adulţi şi pentru copii, cu bar inclus în bazin, în apă, lumini ambientale, un sistem modern de filtrare şi de barbotare a apei, vom avea restaurant, zonă de plajă sus, la etaj, cât şi jos, în zona piscinelor", a afirmat Ilie Colorian, şeful Serviciului Turism al Salinei Praid.

Zona de plajă acoperă o suprafaţă de 2.478 de metri pătraţi şi se întinde de-a lungul bazinelor, dar şi pe o terasă amplasată pe acoperişul unei clădiri care face parte din ansamblu. Pentru cei care nu vor să se întindă pe nisip, sunt asigurate 540 de locuri pe şezlonguri.
În clădirea cu etaj vor funcţiona o linie de autoservire, bucătăria, depozitele pentru alimente şi băuturi, un bar, o terasă-restaurant descoperită şi una acoperită, un magazin, vestiarele, duşurile şi o zonă de masaj. Apa caldă menajeră şi pentru duşuri va fi produsă de instalaţii solare.

În viitorul apropiat se doreşte dezvoltarea salinei cu bază de tratament, construirea unui hotel de 4 stele, zonă de camping, restaurant, etc.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Ştrandul cu apă sărată din Praid va fi gata în această vară!

Lucrările de modernizare şi reconstrucţie ale ştrandului Salinei Praid vor fi gata la începutul sezonului de vară 2014.Ştrandul are o suprafaţă de 5.616 metri pătraţi şi două bazine, unul pentru adulţi, cu o suprafaţă de 1.092 de metri pătraţi, şi unul pentru copii, de 253 de metri pătraţi, care comunică între ele, având adâncimi de la 1,20 la 1,60 de metri. "Vom avea două bazine, pentru adulţi şi pentru copii, cu bar inclus în bazin, în apă, lumini ambientale, un sistem modern de filtrare şi de barbotare a apei, vom avea restaurant, zonă de plajă sus, la etaj, cât şi jos, în zona piscinelor", a afirmat Ilie Colorian, şeful Serviciului Turism al Salinei Praid. Zona de plajă acoperă o suprafaţă de 2.478 de metri pătraţi şi se întinde de-a lungul bazinelor, dar şi pe o terasă amplasată pe acoperişul unei clădiri care face parte din ansamblu. Pentru cei care nu vor să se întindă pe nisip, sunt asigurate 540 de locuri pe şezlonguri. În clădirea cu etaj vor funcţiona o linie de autoservire, bucătăria, depozitele pentru alimente şi băuturi, un bar, o terasă-restaurant descoperită şi una acoperită, un magazin, vestiarele, duşurile şi o zonă de masaj. Apa caldă menajeră şi pentru duşuri va fi produsă de instalaţii solare. În viitorul apropiat se doreşte dezvoltarea salinei cu bază de tratament, construirea unui hotel de 4 stele, zonă de camping, restaurant, etc.