loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Programe de revelion

Înapoi la ştiri

Programele sunt GARANTATE, organizate în fiecare zi în 28, 29, 30, 31. decembrie 2014 respectiv 1, 2, 3 ianuarie 2015

Orele 11:00 resp. 12:00 Modelaţi-vă prima piesă proprie de ceramică tradiţională în ATELIERUL EXPERIMENTAL DE OLĂRIT din Corund, asistat de un olar. Veţi găsi piese natur pentru pictat, forme de presat din lut. Ne găsiţi pe DN 13A, la intrare în Corund, dinspre Sovata. Tarif: 25 lei/pers. Rezervare recomandată cu o zi în avans.

Orele 11:00 resp. 13:00 CĂLĂTORIE ÎN TIMP în lumea minunată a cătunului Valea lui Pavel cu sănii trase de cai. Se vizitează Tinovul de la Fântâna Brazilor, apoi urmează o degustare tradiţională cu bunătăţi de-ale casei toate naturale. Tariful unic de participare este 55 lei/pers şi include transferul la Valea lui Pavel din Corund, ghidajul, transportul cu sania, intrarea la tinov, gustarea, ceai/pălincă. Rezervarea obligatorie cu o zi în avans!

Ora 17:30 PROMENADA DIN CORUND program nocturn pe căruţa cu torţe trasă de cai. Se vizitează 3 tipuri de ateliere meşteşugăreşti (olărit, ţesut şi prelucrare de iască). Atmosfera se încinge cu pălincă şi ceai fierbinte. Tarif: 50 lei/adult, 30 lei/copil. Rezervarea obligatorie cu o zi în avans!

REZERVĂRI
Participarea la program SE REZERVĂ CU O ZI ÎNAINTE la tel. 0745627914.
Oferim contra cost transfer cu microbuz pentru clienţii din Sovata/Praid.
Copiii sub 5 ani participă gratis. Tarif redus pentru cei între 5-14 ani numai la Promenada nocturnă.

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Programe de revelion

Programele sunt GARANTATE, organizate în fiecare zi în 28, 29, 30, 31. decembrie 2014 respectiv 1, 2, 3 ianuarie 2015Orele 11:00 resp. 12:00 Modelaţi-vă prima piesă proprie de ceramică tradiţională în ATELIERUL EXPERIMENTAL DE OLĂRIT din Corund, asistat de un olar. Veţi găsi piese natur pentru pictat, forme de presat din lut. Ne găsiţi pe DN 13A, la intrare în Corund, dinspre Sovata. Tarif: 25 lei/pers. Rezervare recomandată cu o zi în avans. Orele 11:00 resp. 13:00 CĂLĂTORIE ÎN TIMP în lumea minunată a cătunului Valea lui Pavel cu sănii trase de cai. Se vizitează Tinovul de la Fântâna Brazilor, apoi urmează o degustare tradiţională cu bunătăţi de-ale casei toate naturale. Tariful unic de participare este 55 lei/pers şi include transferul la Valea lui Pavel din Corund, ghidajul, transportul cu sania, intrarea la tinov, gustarea, ceai/pălincă. Rezervarea obligatorie cu o zi în avans! Ora 17:30 PROMENADA DIN CORUND program nocturn pe căruţa cu torţe trasă de cai. Se vizitează 3 tipuri de ateliere meşteşugăreşti (olărit, ţesut şi prelucrare de iască). Atmosfera se încinge cu pălincă şi ceai fierbinte. Tarif: 50 lei/adult, 30 lei/copil. Rezervarea obligatorie cu o zi în avans! REZERVĂRI Participarea la program SE REZERVĂ CU O ZI ÎNAINTE la tel. 0745627914. Oferim contra cost transfer cu microbuz pentru clienţii din Sovata/Praid. Copiii sub 5 ani participă gratis. Tarif redus pentru cei între 5-14 ani numai la Promenada nocturnă.