loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

Parcul de Animale Sălbatice

Înapoi la ştiri

Dacă vă interesează viaţa animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriţi să le fotografiaţi sau filmaţi, vă recomandăm parcul zoogic de la Ivo (Izvoare).

Parcul de animale sălbatice de la Ivo (Izvoare) se intinde pe o suprafaţă de 320 de hectare, este brăzdat de râuri şi înconjurat de munţi. În această regiune pitorească trăiesc în mediul lor natural căprioare, cerbi şi mufloni. Cele câteva poteci şi gardurile au fost intervenţia noastră minimă şi necesară în frumuseţea sălbatică a naturii.

Lista de preţuri:
- Tură cu ghid pentru adulţi - 7 euro
- Tură cu ghid pentu copii - 3.50 euro
- Tură cu ghid, urmat de o degustare - 14 euro
- Tură cu ghid, urmat de o băutură: adulţi - 10 euro
- Tură cu ghid, urmat de o băutură: copii - 5 euro
- Fotografiere în parc, cu trepied - 100 euro

Modalităţi de rezervare:

Înainte de vizita dumneavoastră la Parcul de animale salbative Ivo asiguraţi-vă că a-ti facut o rezervare în prealabil cu 2 zile. Vă mulţumim!
Mobil: +40 742 156971
Fix: +40 366 130 910
Email:  office@elkfarm.ro / activity@elkfarm.ro
Web: www.vadaspark.rolorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Parcul de Animale Sălbatice

Dacă vă interesează viaţa animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriţi să le fotografiaţi sau filmaţi, vă recomandăm parcul zoogic de la Ivo (Izvoare).Parcul de animale sălbatice de la Ivo (Izvoare) se intinde pe o suprafaţă de 320 de hectare, este brăzdat de râuri şi înconjurat de munţi. În această regiune pitorească trăiesc în mediul lor natural căprioare, cerbi şi mufloni. Cele câteva poteci şi gardurile au fost intervenţia noastră minimă şi necesară în frumuseţea sălbatică a naturii. Lista de preţuri: - Tură cu ghid pentru adulţi - 7 euro - Tură cu ghid pentu copii - 3.50 euro - Tură cu ghid, urmat de o degustare - 14 euro - Tură cu ghid, urmat de o băutură: adulţi - 10 euro - Tură cu ghid, urmat de o băutură: copii - 5 euro - Fotografiere în parc, cu trepied - 100 euro Modalităţi de rezervare: Înainte de vizita dumneavoastră la Parcul de animale salbative Ivo asiguraţi-vă că a-ti facut o rezervare în prealabil cu 2 zile. Vă mulţumim! Mobil: +40 742 156971 Fix: +40 366 130 910 Email:  office@elkfarm.ro / activity@elkfarm.ro Web: www.vadaspark.ro