loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
acum
azi
mâine
poimâine
 • ×
  activităţi
 • evenimente
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF

PROGRAME DE REVELION la CORUND

Înapoi la ştiri
Este un pachet ecoturistic care oferă spre vizitare valorile culturale din Corund. Promenada include vizite interactive în 4 ateliere meşteşugăreşti tradiţionale şi 1 vizită în Muzeul etnografic din Corund, toate legate cu o drumeţie pe o căruţă trasă de 2 cai frumoşi.

- Atelier de olărit
- Atelier prelucrare iască
- Atelier de cioplit în lemn
- Atelier de ţesătorie

Parcurgerea traseului durează 3 ore cu căruţa frumos amenajată. Ghizi vorbitori în 3 limbi.
Zilnic sunt organizate 2 ture la ore fixe:

* dimineaţa la ora 10:00
*după masa la ora 16:00

În sezonul de vară (1 iulie – 15 septembrie) ambele ture pornesc din faţa chioşcului de informaţii turistice al Custodiei din centrul Corundului, şi au un ghid însoţitor. În extrasezon programul porneşte doar cu un număr minim de 4 participanţi la preţul de 65 lei/pers. Vă stăm la dispoziţie cu detalii sau clarificări în biroul SlowTours din curtea Muzeului de Aragonit Tel. 0752932513, 0745627914, email: slowttransylvania@gmail.com, www.korpa.ro/ecoturism

Biletul de participare costă 40 lei/persoană. Copii sub 4 ani participă gratis. Pentru grupuri organizate (cca 15 persoane) tariful este de 25 lei/ pers. În extrasezon preţul este de 65 lei/pers, minim 4 persoane.

Biletele se găsesc la infochioşcul turistic al Custodiei din centrul Corundului, cu 15 minute înaintea pornirii sau în biroul SlowTours din curtea Muzeului de Aragonit din Corund.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

PROGRAME DE REVELION la CORUND

Este un pachet ecoturistic care oferă spre vizitare valorile culturale din Corund. Promenada include vizite interactive în 4 ateliere meşteşugăreşti tradiţionale şi 1 vizită în Muzeul etnografic din Corund, toate legate cu o drumeţie pe o căruţă trasă de 2 cai frumoşi. - Atelier de olărit - Atelier prelucrare iască - Atelier de cioplit în lemn - Atelier de ţesătorie Parcurgerea traseului durează 3 ore cu căruţa frumos amenajată. Ghizi vorbitori în 3 limbi. Zilnic sunt organizate 2 ture la ore fixe: * dimineaţa la ora 10:00 *după masa la ora 16:00 În sezonul de vară (1 iulie – 15 septembrie) ambele ture pornesc din faţa chioşcului de informaţii turistice al Custodiei din centrul Corundului, şi au un ghid însoţitor. În extrasezon programul porneşte doar cu un număr minim de 4 participanţi la preţul de 65 lei/pers. Vă stăm la dispoziţie cu detalii sau clarificări în biroul SlowTours din curtea Muzeului de Aragonit Tel. 0752932513, 0745627914, email: slowttransylvania@gmail.com, www.korpa.ro/ecoturism Biletul de participare costă 40 lei/persoană. Copii sub 4 ani participă gratis. Pentru grupuri organizate (cca 15 persoane) tariful este de 25 lei/ pers. În extrasezon preţul este de 65 lei/pers, minim 4 persoane. Biletele se găsesc la infochioşcul turistic al Custodiei din centrul Corundului, cu 15 minute înaintea pornirii sau în biroul SlowTours din curtea Muzeului de Aragonit din Corund.