loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
  • 0
  • 2
 

Baza de Tratament Anna

TUȘNAD

Băile Tuşnad

Str. Oltului, Nr. 128

GPS: 46.142877, 25.857962

arată pe hartă

Tel. 1: +40266335295

E-mail: contact@complex-anna.ro

trimite mesaj + adaugă în planificator
Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis
Ultima actualizare: 12. Aprilie 2017
Baza de Tratament Anna

Prezentare generală - Baza de Tratament Anna Băile Tuşnad

Baza de tratament al Complexului Anna


Baza de tratament al Complexului Anna din Baile Tusnad asigura urmatoarele tratamente:

Magnetoterapie

Magnetoterapia este o tehnica moderna de tratament care are efecte pozitive in combaterea stresului si a oboselii cronice si este recomandata si in recuperarea medicala ortopedica (post fracturi).

Biostimulare Laser

Biostimularea cu laser este technica medicala care foloseste laser de joasa putere pentru a stimula sau inhiba anumite functii celulare. Terapia cu laser are multiple aplicatii in fizioterapie, de la terapia durerii pana la biostimularea celulara.  

Masaj Medical | Masaj Relaxant

Masajul medical reprezinta utilizarea acestuia in tratamentul diferitelor afectiuni, si are ca obiectiv favorizarea proceselor de vindecare si de recuperare functionala, alaturi de alti factori terapeutici.

Hidroterapie

Baile sunt cele mai solicitate proceduri in hidroterapie. Ele sunt de mai multe feluri: bai carbogazoase care au ca efect un masaj fin care da o hioeremie activa, scazand barajul periferic. In acest fel tensiunea arteriala scade, ritmul cordului devine constant cu afluxul coronarian mai bogat; bai de plante care au un efect tonifiant, relaxant.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara. Prin kinetoterapie se pot trata numeroase afectiuni. In plus, kinetoterapia este recomandata si persoanelor sanatoase ce vor sa-si imbunatateasca conditia fizica, tonusul si forta musculara.

Fizioterapie

Fizioterapia este practica medicala care, prin intermediul unui ansamblu de terapii fizice (caldura, presiune, lumina, curent electric) folosite atat pentru preventie cat si pentru tratament, dezvolta, intretine si recupereaza capacitatile fizice functionale si motrice individuale. Toate procedurile de fizioterapie sunt noninvazive, nu provoaca durere sau alte senzatii neplacute. 

Terapii cu aerosoli

Aceasta forma de tratament implica introducerea medicamentelor in caile respiratorii inferioare prin intermediul aerosolilor, pentru a se obtine un efect topic sau sistemic. Cel mai mare avantaj al acestei terapii este ca utilizeaza doze mai mici de substante medicamentoase iar efectele adverse sistemice sunt reduse, in tip ce raspunsul la tratament este unul rapid. Dimensiunea particulelor este foarte importanta intrucat admnistrarea medicamentelor depinde de aceasta intr-o mare masura.


Au fost aici: 0 Tu ai fost aici?
Vor să revină aici: 0 Vrei să revii aici?
Vor să ajungă aici: 0 Vrei să ajungi aici?
Locaţia îi place la: 0 Îţi place locaţia?
NUME IMPRESII NEGATIVE (0) IMPRESII POZITIVE (0) FOTO TURIŞTI
Nu sunt impresii adăugate despre Baza de Tratament Anna.

Fii primul care adaugă.
Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
-
Au votat 0 persoane
Votul tău: -
Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
Adaugă impresie + fotografii
Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
what's nearby
Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
  • activităţi recreative
  • trasee
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Baza De Tratament Anna Băile Tuşnad - +40266335295 - visittusnad.ro

Baza De Tratament Anna Băile Tuşnad. Date de contact, hartă acces, prezentare, fotografii şi comentarii despre Baza De Tratament Anna.