loading ...
CAZARE
Oferte de cazare Băile Tuşnad
RO
ro hu en de
   

  Centrul de Conferinţe O3Zone

  TUȘNAD

  Băile Tuşnad

  Aleea Sfânta Ana, Nr. 2

  GPS: 46.148019, 25.859997

  arată pe hartă

  Tel. 1: +40266335397

  E-mail: rezervari@o3zone.ro

  trimite mesaj + adaugă în planificator
  Ultima actualizare: 15. Februarie 2017
  Centrul de Conferinţe O3Zone

  Prezentare generală - Centrul de Conferinţe O3Zone Băile Tuşnad

  Doriţi să pregătiţi un training sau un seminar în Băile Tuşnad, vă interesează organizarea de reuniuni, teambuilding  sau alte evenimente de anvergură? Vă aşteaptăm în complexul O3zone de 4*, unde confortul hotelului, posibilităţiile de relaxare se combină cu cele mai bune servicii de organizare de întâlniri sau conferiţe. Fie că se pregăteşte o sesiune de business, un training sau un seminar, sălile noastre dotate cu echipament modern pot găzdui de la întâlniri mici, până la evenimente de scară mare.

  Informaţii despre oferta de cazare: Hotel O3zone

  Indiferent dacă aveţi nevoie de o sală de conferinţă pentru un training sau o reuniune internaţională, noi vă oferim un spaţiu pe măsura evenimentului Dvs.

  Centrul de conferinţe O3zone  dispune de 3 săli de conferinţe cu o suprafaţă totală de 340 m2 şi posibilitatea de a găzdui până la 270 de participanţi simultan. Pentru buna desfăşurare a întrunirilor şi cursurilor sălile sunt dotate cu toată gama echipamentelor technice necesare: sisteme de amplificaţie, videoproiectoare, flipchart.

  Restaurantul O3zone stă la dispoziţia dumneavostră pentru a asigura mese atât cu specific local cât şi internaţional. Vă vom asigura pe durata evenimentului şi servicii de coffee break cu o gamă variată de posibilităţi.

  Parcarea spaţioasă păzită şi reţeaua de internet wireless stă la dispoziţia clienţilor gratuit.

  După timpul petrecut la cursuri oferim participantilor un bun prilej de relaxare cu acces gratuit la O3zone Wellness & Spa: piscină, jacuzzi, saună umedă şi uscată, duşuri emoţionale, sală fitness. În centrul nostru de wellness pot fi făcute rezervări şi pentru diferite terapii spa (masaje, împachetări, băi etc.)

  Numeroase cursuri de perfecţionare şi dezvoltare regională,  conferinţe ale medicilor şi arhitecţilor, programe culturale şi spirituale şi-au găsit locaţia corespunzătoare la noi, în inima ţării, departe de agitaţia zgomotoasă a oraşelor.

  Profesionalismul şi calitatea deosebită a serviciilor noastre pot satisface cele mai exigente cerinţe şi vor face din evenimentul dumneavoastră unul cu adevărat unic.


  Sala de conferinţe Mihai Eminescu

  Capacitate maximă: 200 locuri în aranjament amfiteatru

  Dotări: videoproiector, ecran de proiecţie, sistem de sonorizare, flipchart, acces internet wireless, aer condiţionat, lumină naturală.


  Sala de conferinţe Petőfi Sándor


  Capacitate maximă: 100 locuri

  Dotări: videoproiector, ecran de proiecţie, sistem de sonorizare, acces internet wireless, aer condiţionat.


  Sala de conferinţie Ioan Creangă

  Capacitate maximă: 30 locuri

  Dotări: flipchart, acces internet wireless, aer condiţionat, lumină naturală.


  Pentru rezervare sau cerere de ofertă personalizată trimiteţi un mesaj pe  centrul.de.conferinte.o3zone@laculsfantaana.ro  sau sunaţi la 0749 066 008  Au fost aici: 0 Tu ai fost aici?
  Vor să revină aici: 0 Vrei să revii aici?
  Vor să ajungă aici: 0 Vrei să ajungi aici?
  Locaţia îi place la: 0 Îţi place locaţia?
  NUME IMPRESII NEGATIVE (0) IMPRESII POZITIVE (0) FOTO TURIŞTI
  Nu sunt impresii adăugate despre Centrul de Conferinţe O3Zone.

  Fii primul care adaugă.
  Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
  -
  Au votat 0 persoane
  Votul tău: -
  Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
  Adaugă impresie + fotografii
  Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
  what's nearby
  Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
  • activităţi recreative
  • trasee
  lorem ipsum
  lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
  lorem ipsum

  loading ...

  Centrul De Conferinţe O3Zone Băile Tuşnad - +40266335397 - visittusnad.ro

  Centrul De Conferinţe O3Zone Băile Tuşnad. Date de contact, hartă acces, prezentare, fotografii şi comentarii despre Centrul De Conferinţe O3Zone.